انتقال وبسایت جوملا به سرور جدید

آموزش بکاپ گرفتن از سایت جوملا و انتقال آن به هاست جدید

 شاید فکر کنید تهیه نسخه پشتیبان از وبسایت جوملا و انتقال آن به هاست جدید کار پر دردسری باشد، اما واقعیت اینست که فرآیند انتقال سایت جوملا (و همینطور وردپرس) به هاست جدید، بسیار کار آسانی است.

افزونه های گوناگونی وجود دارد که به شما در تهیه نسخه پشتیبان و انتقال آن به هاست کمک می کند مانند Akeeba در جوملا. اما امروز قصد داریم روش کاملا سنتی و manual بک آپ گیری وب سایت جوملا را به شما آموزش دهیم. برای انتقال یک وب سایت بر پایه وردپرس هم می توانید دقیقا از همین روش استفاده کنید.

 

مقاله مرتبط: چرا و چگونه از وب سایت های خود بکاپ تهیه کنیم؟

 

برای انتقال سایت جوملا به هاست جدید، سه مرحله زیر را به ترتیب انجام دهید:

مرحله اول: تهیه بکاپ

وب سایت جوملا از دو بخش کاملا مجزا تشکیل شده است: فایلها و بانک اطلاعاتی. پس برای انتقال لازم است از هر دو آنها بکآپ تهیه کنید.

جهت بکآپ گیری فایلها وارد کنترل پنل وبسایت خود شوید و سپس وارد قسمت File Manager شوید. در File Manager وارد فولدری شوید که فایلهای جوملا در آن قرار گرفته است. همه فایلها و فولدرها را انتخاب کرده و یک فایل زیپ از آنها تهیه کنید. سپس فایل Zip را دانلود کنید.

 

بکآپ گیری از فایلهای جوملا

 

جهت بکآپ گیری پایگاه داده، ابتدا وارد phpmyadmin و سپس وارد دیتابیس مربوط به وبسایت شوید. همه سطرهای آن دیتابیس را انتخاب دهید و با انتخاب گزینه Export به صفحه بعد هدایت می شوید. در این صفحه هم لازم نیست تغییری دهید و با انتخاب گزینه GO فایل دیتابیس بر روی کامپیوتر شما ذخیره می شود.

 

بکآپ گیری از دیتابیس جوملا

 

مرحله دوم: انتقال بکاپ سایت

اکنون شما یک بکآپ از وب سایت خود دارید و باید آن را به هاست جدید منتقل کنید. برای اینکار وارد کنترل پنل هاست جدید شوید و از طریق File Manager به فولدر مورد نظر بروید (و یا آن را ایجاد کنید). فایل زیپ مربوط به فایلها را در اینجا Unzip کنید.

سپس از طریق قسمت مدیریت بانک های اطلاعاتی (Database Manager) شوید، یک بانک اطلاعاتی و یک کاربر ایجاد کنید و کاربر را به بانک اطلاعاتی متصل کنید. اکنون وارد phpMyAdmin وسپس بانک اطلاعاتی جدید شوید و فایل دیتابیس قبلی را در آن Import کنید.

 

انتقال دیتابیس به سرور جدید

 

 

مرحله سوم: اتصال دیتابیس و فایل

اکنون باید دیتابیس جدید را به فایلهای جوملا متصل کنید. وارد فایل Configuration.php شوید و در آنجا نام دیتابیس، نام کاربری و رمز دیتابیس را وارد کنید.

 

تنظیمات configuration.php در جوملا

 

سپس لازم است چند خط پایین تر یا بالاتر آدرس فولدر tmp و log را مطابق با آدرس دهی سرور خود تنظیم نمایید.

اکنون وب سایت شما برروی هاست جدید در دسترس و آنلاین می باشد.

Tags:

ارائه توسط افزونه CComment

گروه کوشان، ارائه دهنده خدمات پشتیبانی جوملا

آدرس: تهران، بزرگراه شهید لشگری، کارخانه نوآوری آزادی، مرکز زاویه

تلفن:  ۴۴۴۶۶۸۵۶ (۰۲۱)

ایمیل: info@kooshan.net

از وبلاگ ما

شبکه های اجتماعی

© 2024 Kooshan Group / Joomla Services. All Rights Reserved