چگونه یک هاست خوب انتخاب کنیم؟

آیا تصمیم گرفته اید سایت خود را به هاست جدید منتقل کنید و یا برای سایت تازه راه اندازی شده خود، به دنبال هاست می گردید؟ در هر حال انتخاب و خرید هاست، با توجه به انبوه شرکتهای عرضه کننده و تبلیغات تقریبا مشابه آنها ، یک پروسه گیج کننده میباشد. در هنگام تصمیم گیری موارد زیر را در نظر بگیرید، تا بهترین هاست را انتخاب کنید.

بررسی نیازتان

خصوصیات سایت در حال حاضر یا مدنظر آینده خود را در نظر بگیرید.

آیا سایت شما یک وبسایت شخصی است ، یک وبلاگ است یا یک سایت شرکتی و یا یک سایت فروشگاه آنلاین میباشد. در نظر گرفتن اینکه سایت شما قرار است چه کاری برایتان انجام دهد، تا حدی شما را در انتخاب درست راهنمایی می کند. مثلا اگر صرفا یک وبسایت شخصی جهت سرگرمی یا به اشتراک گذاری مطالب با فامیل و دوستان دارید شاید بسته های هاست رایگان هم با تمام محدودیت هایشان جوابگوی کار شما باشد.

 

برنامه شما برای آینده وبسایتتان چیست

آیا سایت شما به سرعت رشد خواهد کرد؟ آیا پیش بینی تان این است که بازدید کنندگان آن روز بروز بیشتر خواهند شد؟ آیا رشد عظیم و قابل توجهی را در تعداد بازدیدکنندگان برای آن پیش بینی میکنید؟ درهنگام انتخاب هاست همیشه آینده را در ذهن خود داشته باشید و بر اساس آن برنامه ریزی کنید. هاستی را برگزینید که قابلیت ارتقا آن در صورت رشد سایت به راحتی و بدون دردسر فراهم باشد. اگر حدس میزنید رشد خواهید کرد و آینده سایت خود را رو به رشد و گسترش میبینید ، از همینک به فکر آن باشید. شاید انتخاب یک هاست نامحدود بهترین گزینه باشد. چرا که قدم آخر را همین اول برداشته اید.

 

انواع هاست های موجود را بشناسید

به طور کلی سه نوع سرور از جانب شرکتهای هاستینگ عرضه میشود: سرورهای اشتراکی، سرورهای مجازی و سرورهای اختصاصی و البته هاست های ابری و هاست های قابل مدیریت که جدیدا وارد فضای وب شده اند.
مثلا اگر شما یک بانک یا خبرگزاری هستید به دلیل ترافیک بسیار بالای وبسایتتان باید از سرورهای اختصاصی استفاده کنید. یا اگر یک شرکت تجاری کوچک یا متوسط هستید سرور اشتراکی با میزان منابع قابل قبول ، برای شما مناسب خواهد بود.

 

بررسی سرویس پشتیبانی

سرویس پشتیبانی شرکت عرضه کننده، یکی از اصلی ترین فاکتورها در انتخاب هاست میباشد. زیرا قطعی ها و مشکلات فنی احتمالی آتی می توانند بر بازدید کنندگان وبسایت شما تاثیر بگذارد. بخش پشتیبانی شرکت ها را وارسی کنید تا ببینید هر کدام چه جور خدمات پشتیبانی به شما میدهند.

مدت زمان پاسخ گویی بخش پشتیبانی را امتحان کنید
ایمیلی به بخش پشتیبانی ارسال کنید و صبر کنید ببینید چقدر طول میکشد تا پاسخ دهند. مثلا می توانید درباره خدماتشان بپرسید یا سوالاتی درباره چگونگی انتقال سایتتان از روی هاست قبلی به هاست آنها بپرسید.

 

مقایسه امکانات و ویژگی ها

فضای وب

منظور میزان فضایی است که برای تمام محتوای سایتتان اختصاص داده میشود، که این محتوا شامل صفحات وب، عکسها، فیلمها، دیتابیس وهر چیز دیگری متعلق به سایت میباشد. اگر سایت شما از لحاظ محتوایی سنگین نیست نیاز به فضای زیادی ندارید. ولی این نکته را هم در نظر داشته باشید که همیشه فضایی اضافی برای رشد وبسایتتان درنظر بگیرید. نیم نگاهی هم به آینده داشته باشید.

پهنای باند

مقدار مجاز دیتایی است که از سرور سایت شما به بازدیدکننده و بالعکس منتقل میشود. به عبارتی مقدار حجمی که کاربران در یک ماه از سایت شما دانلود یا بر روی آن آپلود می کنند. پهنای باند هم به سایز محتوای وبسایت شما بستگی دارد ، هم به میزان ترافیک بر روی وبسایتنان. مثلا یک سایت پربازدید با محتوای پر از عکس ، پهنای باند بسیار بیشتری مصرف می کند نسبت به یک وبسایت پربازدید با محتوای متنی.
تحقیق کنید ببینید اگر بیشتر از حد تعیین شده مصرف کنید چه اتفاقی خواهد افتاد. آیا شرکت هاستینگ مبلغ اضافی از شما دریافت خواهد کرد یا وبسایت شما را قطع می کند.

سرعت

یکی از موارد مهم دیگر سرعت سرور هاست است. سایت های دیگری را که روی هاست شرکت هاستینگ مد نظر شما میزبانی میشوند را بررسی کنید. سرعت بارگزاری صفحات آنها را چک کنید. همچنین برای سنجش سرعت میتوانید آدرس هاست را پینگ کنید. برای این کار وارد سایت ping.eu شده و روبروی گزینه ping آدرس یکی از سایتهای میزبانی شده توسط آن شرکت را بنویسید. زمانی را که به شما برمیگرداند، مدت زمانی است که سرور هاست اطلاعات را میفرستد و دریافت می کند. این مدت زمان میتواند سنجشی از سرعت سرور باشد. این تست را در cmd دستگاه خود انجام ندهید. چون در این صورت سرعت اینترنت دستگاه شما بر روی نتیجه تاثیر میگذارد.

میران آپتایم

آپتایم نسبت زمان در حال کار سرور وبسایت به کل زمان است. به ویژه برای سایتهای تجاری این آپشن بسیار حائز اهمیت میباشد، چرا که مخاطبان شما انتظار دارند بخش آنلاین شرکتتان همیشه و 24 ساعته در دسترس باشد. تفاوت آپتایم 99% و 99.9% سه روز کاری در سال میشود.

 

ابزارهای امنیتی

امنیت وبسایت نیز مهم است مخصوصا اگر وبسایت تجاری است و با اطلاعات کاربران و مشتریان سرو کار داشته باشید. در این راستا برخی از هاستینگ ها مثل هاست کوشان دارای آنتی ویروس میباشند.

چک کنید سرور هاست از چه سیستم عاملی استفاده میکند. اغلب سایتها در سراسر دنیا،به خصوص وبسایتهای بزرگ مانند فیسبوک ، توییتر و گوگل، لینوکسی هستند.اما اگر احیانا زبان برنامه نویسی سایت شما aspx میباشد، بهتر است برای سازگاری بیشتر از هاست ویندوزی استفاده کنید. گفته میشود امنیت سرور های ویندوزی از لینوکسی کمتر است.

 

تعادل بین ویژگیهای هاست و قیمت آن

مطمئن شوید پولی که پرداخت میکنید در برابر خدمات و کیفیتی که دریافت میکنید، منطقی است

Tags:

ارائه توسط افزونه CComment

گروه کوشان، ارائه دهنده خدمات پشتیبانی جوملا

آدرس: تهران، بزرگراه شهید لشگری، کارخانه نوآوری آزادی، مرکز زاویه

تلفن:  ۴۴۴۶۶۸۵۶ (۰۲۱)

ایمیل: info@kooshan.net

از وبلاگ ما

شبکه های اجتماعی